Ανακαίνιση πτέρυγας Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστασης Θεσσαλονίκης

Χάρις στη γενναιόδωρη δωρεά ιδιώτη που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, καταφέραμε να εξοπλίσουμε την πτέρυγα του Ινστιτούτου Αναπτυξιακής Αποκατάστης Θεσσαλονίκης, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας με έπιπλα, διαμορφώνοντας τα υπνοδωμάτια που φιλοξενούνται τα παιδιά. Ταυτόχρονα, εξοπλίσαμε τους κοινόχρηστους χώρους με καναπέδες και τραπεζαρία, ενώ πλακίδια τοποθετήθηκαν στα υπνοδωμάτια, κάνοντας περισσότερο φιλόξενο το χώρο που διαμένουν τα παιδιά.

Η ανακαίνιση αυτή, δε θα μπορούσε να έχει πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή του δωρητή και η ευγνωμοσύνη μας στο πρόσωπο του είναι τεράστια. Να σημειωθεί ότι ο ίδιος δωρητής, προσέφερε και για τους σκοπούς του προγράμματος «Δεσμός για τους Νέους», συμβάλλοντας ακόμη περισσότερο στην ενίσχυση του έργου του Δεσμού!

Τα μηνύματα που λάβαμε από το Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης μετά το πέρας των εργασιών και η χαρά των παιδιών όπως αυτή μας μεταφέρθηκε από τους εκπροσώπους του Ινστιτούτου, μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, προσφέροντας όπου υπάρχει ανάγκη!

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης στο πρόσωπο του δωρητή αλλά και στο έργο του Δεσμού, το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας θα διοργανώσει στα τέλη Μαρτίου μια μικρή εκδήλωση για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ανακαίνιση της πτέρυγας! Μείνετε συντονισμένοι!!

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00