«ΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» – Προσφορά πετρελαίου θέρμανσης σε δημόσια σχολεία της Ελλάδος – Ανεφοδιασμοί με χρήματα καταθετών!

Συνεχίζουμε τον ανεφοδιασμό στα σχολεία της Ελλάδας & είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την εξέλιξη αυτής της πρωτοβουλίας του προγράμματος Δεσμός Για Τα Σχολεία, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Παπαστράτος.

Η προσφορά πετρελαίου σε δημόσια σχολεία της χώρας μας που δεν έχουν θέρμανση, βρίσκει πολύ θερμή ανταπόκριση! Και το πιο σημαντικό είναι ότι η ανταπόκριση προέρχεται πλέον και από ιδιώτες οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν στο κάλεσμα μας και βοήθησαν συνεισφέροντας όσο μπορούσαν στον ειδικό λογαριασμό που έχουμε ανοίξει στο Δεσμό για την συγκεκριμένη δράση! Τους ευχαριστούμε πολύ γιατί με αυτό τον τρόπο βοήθησαν στον ανεφοδιασμό δύο σχολείων στις Σέρρες:
– Το Νηπιαγωγείο Οινούσες στις Σέρρες
&
– Το Δημοτικό Νέου Σουλίου στις Σέρρες
Έτσι με χαμόγελο τα παιδάκια των σχολείων δεν θα κρυώνουν πια! Για να μας ευχαριστήσουν τα παιδιά του νηπιαγωγείου της Οινούσας έφτιαξαν το βραχιολάκι του Μάρτη και το έδωσαν στον εκπρόσωπο μας!!!!
Είναι πολύ σημαντική η δική σας βοήθεια σε αυτό το έργο!! Ευχαριστούμε τους καταθέτες και συνεχίζουμε βοηθώντας όσους έχουν πραγματική ανάγκη μαζί & με την δική σας υποστήριξη!

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00