Επισκέψεις στην παράσταση Terata – The musical

Μέσα από την συγκινητική προσφορά ενός ιδιώτη, είχαμε την δυνατότητα να εξασφαλίσουμε σε 5 ιδρύματα παιδικής πρόνοιας τις επισκέψεις τους στην παράσταση Terata – The musical.

Το Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παίδων, τα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης και το κέντρο στήριξης Παιδιού και Οικογένειας SOS, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας και ο «Καλός Ποιμήν»- Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, ήταν οι οργανισμοί που είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση.

Στο σύνολο 166 άτομα, παιδιά και συνοδοί, παρευρέθησαν λέγοντας τα καλύτερα λόγια και ξεφεύγοντας με τον πιο ευχάριστο τρόπο από την καθημερινότητα!

Τέτοιες ενέργειες είναι πολύ σημαντικές και μας βοηθούν να προσφέρουμε χαρά, κάτι που φαίνεται και από τις ίδιες τις δηλώσεις των οργανισμών!

«Αξίζει να σας μεταφέρουμε τον ενθουσιασμό των παιδιών και των συνοδών τους, για την συμμετοχή τους σε αυτή την ψυχαγωγική δράση. Επίσης θα θέλαμε να γνωρίζετε την ευγνωμοσύνη και τον θαυμασμό όλων για την άρτια οργάνωση μεταφοράς μας και το φαντασμαγορικό θέαμα από πλευράς παράστασης […] Όσο θα υπάρχουν φίλοι, όπως εσείς, είναι σίγουρο ότι τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος θα μπορούν να προσφέρουν αγάπη, φροντίδα και οικογενειακή ζεστασιά σε κάθε παιδί που είχε την ατυχία να τα στερηθεί κάποια στιγμή της ζωής του.»

Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

Ευχαριστούμε επίσης το δωρητή που μέσα από εσάς κάλυψε τη δαπάνη μεταφοράς και το κόστος εισόδου σε μια παράσταση «ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ», που τα παιδιά μιλούν ακόμη για αυτή. […] Ευχαριστούμε ξανά για την ευκαιρία που δίνετε στα κορίτσια να διασκεδάσουν και να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές.

Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Θηλέων

Ευχαριστούμε τους ξεχωριστούς ανθρώπους που μας βοήθησαν να κάνουμε τέτοια συναισθήματα πραγματικότητα!

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00