Η ZeniΘ στηρίζει οργανισμούς παιδικής πρόνοιας μέσω του Δεσμού!

Μια νέα συνεργασία ιδιαίτερης σημασίας για το Δεσμό, είναι αυτή με την εταιρεία προμήθειας αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας ΖeniΘ, η οποία θέλησε να στηρίξει έμπρακτα οργανισμούς παιδικής πρόνοιας στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τη Λάρισα και την Καρδίτσα!

Χάρις στην πολύτιμη δωρεά της ΖeniΘ, καταφέραμε να στηρίξουμε 5 διαφορετικούς οργανισμούς που στηρίζουν καθημερινά 145 παιδιά, καλύπτοντας ανάγκες σε ηλεκτρονικό και οικιακό εξοπλισμό που κάνουν τη λειτουργία των φορέων πιο εύρυθμη αλλά και εξειδικευμένων δωρεών που κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών σημαντικά πιο εύκολη και ευχάριστη!

Πιο συγκεκριμένα, χάρις στην στήριξη της ΖeniΘ, καταφέραμε τα ακολουθα:

  • Εξοπλίσαμε το Σπίτι της Άρσις στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης με ηλεκτρικές συσκευές (πλυντήριο πιάτων, κουζίνα, μίξερ, ανεμιστήρες, σεσουάρ κ.α.), ηλεκτρονικό εξοπλισμό (ηλεκτρονικούς υπολογιστές, πολυμηχάνημα) καθώς και ένα playstation για να παίζουν οι μικροί μας φίλοι που φιλοξενούνται στον ξενώνα!
  • Διασφαλίσαμε την ομαλή λειτουργία και την τη βελτίωση των συνθηκών φιλοξενίας και απασχόλησης των παιδιών του Κέντρου Στήριξης Παιδιού, Εφήβου & Οικογένειας «Θέτις», στη Θεσσαλονίκη. Ο συγκεκριμένος οργανισμός επωφελήθηκε από τη συγκεκριμένη δωρεά με τον εξοπλισμό Air Condition, Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και ενός Πολυμηχανήματος.
  • Στην Καρδίτσα, στηρίξαμε το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες, προσφέροντας τους ένα Ηλεκτροκίνητο Αναπηρικό Αμαξίδιο, ένα Κάθισμα Μπάνιου καθώς και βάση με τροχούς.
  • Στο Βόλο, προσφέραμε στην ΕΛΕΠΑΠ, το Λογισμικό Εναλλακτικής Επικοινων
    ίας
    που θα προσφέρει τη δυνατότητα σε παιδιά με κινητικές αναπηρίες να χειρίζονται αυτόνομα τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και να επικοινωνούν με εναλλακτικούς τρόπους, ενώ παράλληλα μέσω του προγράμματος προσφέρονται δυνατότητες ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης, ελέγχου και χειρισμού αντικειμένων!
  • Στη Λάρισα, στο Παράρτημα Α. με Α. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας, στη Δομή Γιαννούλη, προχωρήσαμε σε δωρεά ενός Ειδικού Παιδικού Καθίσματος με τα παρελκόμενα του, για το Τμήμα Πρώιμης Παιδικής Παρέμβασης που απευθύνεται σε βρέφη και νήπια έως 6 ετών που παρουσιάζουν αναπτυξιακές διαταραχές.

Όταν η εταιρική υπευθυνότητα γίνεται πράξη, το όφελος επιστρέφει στην κοινωνία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι αλλά και περήφανοι, που η ZeniΘ επέλεξε το Δεσμό για να στηρίξει έμπρακτα οργανισμούς παιδικής πρόνοιας, καλύπτοντας στοχευμένα καταγεγραμμένες ανάγκες τους!

Η εξαιρετική αυτή συνεργασία, ευχόμαστε από καρδιάς να είναι μόνο η αρχή από μια σειρά όμορφων δράσεων που θα καλύψουν ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων προσφέροντας ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε ZeniΘ που αλλάξατε τις ζωές τόσων παιδιών μαζί μας!

 

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00