Καλή χρονιά! Best of 2016!

Η χρονιά που μας πέρασε ήταν γεμάτη δράσεις, εθελοντές, προσφορά και δυνατές στιγμές! Μερικές μόνο από αυτές που ξεχωρίσαμε:

Οι ανεφοδιασμοί του προγράμματος «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά» σε σχολεία, γηροκομεία και ιδρύματα σε κάθε γωνιά της χώρας και οι ευχαριστήριες φωτογραφίες που λαμβάναμε σε καθημερινή βάση στις αρχές του χρόνου.

Οι φορές που συναντηθήκαμε μαζί με όλους εσάς, που σε κάθε ευκαιρία στηρίζετε έμπρακτα το έργο μας! Σας είδαμε σε εκδηλώσεις για τη στήριξη του Δεσμού, σε αθλητικές διοργανώσεις, όπως ο Μαραθώνιος της Αθήνας που αποτελεί πλέον παράδοση για όλους μας, αλλά και σε πιο «εκδρομικές» περιστάσεις όπως το καθιερωμένο πλέον πορτοκαλομάζεμα!

Ο εξοπλισμός σχολείων της άγονης γραμμής με εκπαιδευτικό εξοπλισμό μέσω του προγράμματος «Δεσμός για τα Σχολεία» και οι γιορτές που διοργάνωσαν παιδιά και δάσκαλοι για να μας ευχαριστήσουν!

Οι εθελοντές μας που κάθε μέρα σε γραφεία και αποθήκη, αλλά και εξ’αποστάσεως, μας στηρίζουν στο έργο μας!

Η επέτειος ενός χρόνου από την εκστρατεία του Greek Crowdfund κατά την οποία ο Thom Feeney μας επισκέφθηκε και γνώρισε από κοντά τα 15 νέα άτομα που ξεκίνησαν να εργάζονται στον τομέα που τους ενδιαφέρει, χάρις στη δική του πρωτοβουλία την οποία στήριξαν 14.000 άνθρωποι από όλον τον κόσμο! Χάρις στο πρόγραμμα «Δεσμός για τους Νέους» μέσα στο 2016 είδαμε 15 νέες και νέους να προσφέρουν με την εργασία τους σημαντική υποστήριξη σε ισάριθμους κοινωφελείς οργανισμούς σε όλη τη χώρα, επωφελώντας συνολικά σχεδόν 50.000 συνανθρώπους μας!

Το «Νοιάζομαι και Δρω» να παίρνει ζωή και να αγκαλιάζεται από εκπαιδευτικούς, παιδιά, γονείς και τοπικές κοινωνίες σε όλη τη χώρα με αποτέλεσμα να ξεκινά η δεύτερη χρονιά ακόμη πιο δυναμικά, με τη συμμετοχή 150 σχολείων και πάνω από 9.000 παιδιών, εκπαιδευτικών και γονέων.

Τα ενθαρρυντικά μηνύματα και οι δωρεές όλων σας που καθημερινά ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των οργανισμών του δικτύου μας και μας βοηθάτε να ανταποκριθούμε σε αυτές άμεσα!

Οι δωρεές σε είδος μέσω της αποθήκης και του www.desmosdirect.org, αλλά και χρηματικές δωρεές για κάλυψη αναγκών και στήριξη προγραμμάτων μας, που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Η συγκινητική σας ανταπόκριση και στην κάλυψη έκτακτων αναγκών οργανισμών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του προσφυγικού, πέρα από την καθημερινή κάλυψη αναγκών των οργανισμών στους τομείς της κοινωνικής πρόνοιας, της υγείας και της παιδείας στη χώρα μας.

Ενδεικτικά, μέσα στο 2016 η αξία των προσφερόμενων αγαθών μέσω του Δεσμού αυξήθηκε κατά 20% σε σχέση με το 2015, ενώ μόνο ο πρώτος μήνας του 2017 δείχνει πως η φετινή χρονιά θα είναι ακόμη καλύτερη!

Σας ευχαριστούμε που είστε πλάι μας σε κάθε βήμα, βοηθώντας μας να βοηθήσουμε εύκολα και αποτελεσματικά, όπου υπάρχει ανάγκη!

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00