Νοιάζομαι και Δρω: Απολογιστική εκδήλωση – Επιστημονική Συνάντηση για τον Εθελοντισμό στο Σχολείο!

Διαφάνεια1Ένα υπέροχο ταξίδι ολοκληρώνεται και γιορτάζουμε τη λήξη της πιλοτικής φάσης του εκπαιδευτικού προγράμματος «Νοιάζομαι και Δρω» που πραγματοποίησε ο Δεσμός – Desmos σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λαμπράκη, με τη συμμετοχή 66 σχολείων σε όλη τη χώρα!

Στις 28-29 Μαΐου πραγματοποιείται η «Απολογιστική Εκδήλωση – Επιστημονική Συνάντηση για τον Εθελοντισμό στο Σχολείο» όπου και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ«!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα καλά νέα τις επόμενες ημέρες!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ : Νοιάζομαι και Δρω – Πρόγραμμα Απολογιστικής Εκδήλωσης

H υλοποίηση του έργου έγινε δυνατή, χάρη σε επιχορήγηση του Προγράμματος Επιχορήγησης ΜΚΟ των EEA Grants «Είμαστε όλοι Πολίτες» και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Stavros Niarchos Foundation (http://www.snf.org/).
Η δημιουργία του εκπαιδευτικού υλικού και η πιλοτική εφαρμογή του σε 10 σχολεία στην Αττική χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη Bodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη(www.bodossaki.gr). Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.
Η Επέκταση της Πιλοτικής εφαρμογής του προγράμματος σε 56 επιπλέον σχολεία σε 12 Περιφέρειες της χώρας γίνεται με την ευγενική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο συμβάλλει τα μέγιστα στην επέκταση και αποτελεσματικότητα του προγράμματος.

#noiazomaikaidrw #volunteerism #civic #engagement#solidarity #LambrakisFoundation #SNF#BodossakiFoundation #eea_grants #weareallcitizens#change #makingadifference

ΑΦΙΣΑ

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00