Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία του GREEK CROWDFUND – €289.152 συγκεντρώθηκαν!

Greek crowdfund 220515

Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία του GREEK CROWDFUND που παρακίνησε με μεγάλη επιτυχία 13.885 ανθρώπους από όλον τον κόσμο να πραγματοποιήσουν δωρεές συνολικού ύψους €289.152 για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση καίριων προβλημάτων στην Ελλάδα μέσω του Δεσμού. Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί σε αυτή την αξιοθαύμαστη προσπάθεια θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για τους σκοπούς της εκστρατείας! Δείτε περισσότερα για το πώς προέκυψε η συνεργασία μεταξύ Δεσμού & Thom Feeney εδώ.

Η συμμετοχή του κόσμου είναι ιδιαίτερα συγκινητική για εμάς. Με αφορμή την εκστρατεία καταφθάνουν στον Δεσμό από όλο τον κόσμο θερμά μηνύματα αλληλεγγύης καθημερινά, μια ενθάρρυνση να συνεχίσουμε το έργο μας.

Εκ μέρους του Δεσμού, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι συνέβαλαν στην εκστρατεία αλλά και όλους όσοι έκαναν δωρεές απευθείας στο Δεσμό προς υποστήριξη των προγραμμάτων μας!

Απώτερος στόχος της εκστρατείας σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του δημιουργού της, Thom Feeney, είναι η παροχή επαγγελματικής εμπειρίας σε άνεργους νέους, η καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους στο απαιτητικό περιβάλλον εργασίας των συνεργαζόμενων ΜΚΟ και η δυνατότητα να έχουν έμμισθη εργασία στο παρόν οικονομικό περιβάλλον ύφεσης. Ο σχεδιασμός του προγράμματος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει την πρόσληψη νέων 18-28 ετών για 12 μήνες σε ΜΚΟ, που έχουν έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού.

Στο πλαίσιο του προγράμματος ο Δεσμός, έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία για την πρώτη πρόσληψη η οποία θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας!

Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει και θα ενημερώνουμε σταδιακά για όλες τις σχετικές λεπτομέρειες στο site του Δεσμού, την μηνιαία μας ενημέρωση εδώ, και σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα facebook και twitter!

 

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00