«Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά» και το φετινό χειμώνα!

finalΜε μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του προγράμματος «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά» για τέταρτη συνεχή χρονιά!

Και το φετινό χειμώνα στόχος μας να «ζεστάνουμε» όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε σε σχολεία, φορείς και οργανισμούς του δικτύου του Δεσμού πανελλαδικά μέσω του προγράμματος «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά», που ξεκίνησε το χειμώνα του 2012 και συνεχίζεται για τέταρτη χρονιά φέτος!

Στα τρία χρόνια λειτουργίας του προγράμματος και έχοντας συνάψει σημαντικές συνεργασίες όπως με την εταιρεία Παπαστράτος Α.Β.Ε.Σ. χάρη στην οποία ξεκίνησε η εκστρατεία την πρώτη χρονιά, την εταιρεία ΕΛΑΪΣ – UNILEVER, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση αλλά και εκαντοντάδες ιδιώτες που έχουν συνεισφέρει για τους σκοπούς της εκστρατείας έχουμε καταφέρει:

  • να εφοδιάσουμε 123 φορείς και σχολεία
  • με 171.566 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης και 9,9 τόνους πέλλετ
  • «ζεσταίνοντας» 7.174 συνανθρώπους μας

Η φετινή χρονιά ξεκινάει δυναμικά με τη συνεργασία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννης Σ. Λάτσης – Υποστηρικτής στο πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά», που προσέφερε €30.000 για το πρόγραμμα. Για τους σκοπούς του προγράμματος έχουν συνεισφέρει επίσης μέχρι στιγμής το Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου που πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση και τα έσοδα της βραδιάς θα διατεθούν στο Δεσμό για το πρόγραμμα καθώς και το Ψ-Δίκτυο που διέθεσε μέρος των εσόδων της εκδήλωσης Care Share Play για το πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά»! Μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς είναι και η συνεργασία με το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα στο πλαίσιο του προγράμματος, που προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά προς το Δεσμό για ανεφοδιασμούς προς στήριξη Δομών Μακροχρόνιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, πανελλαδικά! Για τους σκοπούς του προγράμματος μας τη φετινή χρονιά συνεισφέρει και η Visa Hellas καθώς και το Fondation Entraide Hellenique de Lausanne τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς!Visa HellasFondation Entraide Hellenique de Lausanne

Fondation Entraide Hellénique de Lausanne

TIMA FINAL LOGO_CMYK_300DPI

Latsis Foundation logoHellenic-Centre-of-London1

care share play

 

Φέτος το πρόγραμμα μας απέκτησε ταυτότητα και δικό του λογότυπο χάρη στην πολύτιμη συνεισφορά της Graphic and Web Designer Αννέτας Γεωργιάδου. Την ευχαριστούμε από καρδιάς!

Καλή μας αρχή λοιπόν! Πάμε να ζεστάνουμε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούμε που έχουν ανάγκη!!

Για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει την εκστρατεία “Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά!” έχει τη δυνατότητα να συμβάλλει μέσω τραπεζικής κατάθεσης στην ALPHA BANK, GR1101401240124002002007025, Δικαιούχος: Δεσμός (Αιτιολογία κατάθεσης: Επίθετο καταθέτη & Ζεστασιά) και μέσω Paypal (Συμπληρώνοντας την αιτιολογία κατάθεσης με Επίθετο & Ζεστασιά)

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00