«Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά» – Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα για τη φετινή χρονιά 2015 – 2016

pic 3

 

Το πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά» έφθασε στο τέλος του και για το φετινό χειμώνα. Ο απολογισμός εντυπωσιακός καθώς τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνεισέφεραν για τους σκοπούς του προγράμματος που τη φετινή χρονιά ήταν πολλοί!

Ευχαριστούμε το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Γ. Λάτση που συνέβαλλε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα που χάρη στη γενναιόδωρη δωρεά του καταφέραμε να στηρίξουμε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων πανελλαδικά, τη Visa Hellas που μέσω της εκστρατείας Και η πιο μικρή κίνηση μια μεγάλη αλλαγή στήριξε το πρόγραμμα μας. Ακόμα ευχαριστούμε θερμά το The Hellenic Centre, το Ψ-Δίκτυο μέσω της εκδήλωσης Care Share Play 3, το Fondation Entraide Hellenique de Lausanne, την Αννίτα Σίμα που δημιούργησε το Bond of Love ένα εξαίσιο κόσμημα, μέρος των εσόδων των πωλήσεων του οποίου θα διατεθούν για να προσφέρουν «ζεστασιά» και όλους όσους βοήθησαν να γίνει πράξη για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα «Ο Δεσμός Προσφέρει Ζεστασιά».

Φέτος χάρη στην στήριξη όλων καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε 113 ανεφοδιασμούς συνολικά σε σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα από τη Ροδόπη έως και την Κρήτη. Προσφέρθηκαν 243.447 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης και επωφελήθηκαν μέσω του προγράμματος 6.651 συνάνθρωποι μας σε φορείς και οργανισμούς παιδικής πρόνοιας, τρίτης ηλικίας, σχολεία σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας, Α.μ.Ε.Α., ξενώνες φιλοξενίας και άλλα. Μπορείτε να δείτε εδώ τους ανεφοδιασμούς που πραγματοποιήθηκαν και εδώ πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους ανεφοδιασμούς.

Ευχαριστούμε θερμά και όλους τους εθελοντές μας που για ακόμη μια φορά βοήθησαν στην υλοποίηση του προγράμματος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη γραφίστρια Αννέτα Γεωργιάδου που δημιούργησε το υπέροχο λογότυπο του προγράμματος μας και είναι δίπλα μας όποτε τη χρειαστούμε. final

Το ποσό που δαπανήθηκε για τους ανεφοδιασμούς τη φετινή χρονιά έφθασε τα €168.886 ενώ συνολικά για τις ανάγκες του προγράμματος συγκεντρώθηκαν €183.197 και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτό.

Στόχος του Δεσμού να συνεχίσει το πρόγραμμα και τα επόμενα χρόνια και για αυτόν το λόγο καλούμε όλους εσάς να ενημερωθείτε για την εκστρατεία και να συνδράμετε για τους σκοπούς της!

pic 1

 

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00