Art of Giving – Silent Auction – Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013 στην Αθηναΐδα – ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ART OF GIVING

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! Σας ευχαριστούμε όλους που στηρίξατε τόσο συγκινητικά την πρώτη εκδήλωση του Δεσμού για τη συγκέντρωση πόρων: καλλιτέχνες, χορηγούς, υποστηρικτές και συμμετέχοντες! Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για βασικά λειτουργικά έξοδα του Δεσμού, τα οποία δεν δύνανται να καλυφθούν μέσω χορηγιών, προκειμένου να μπορέσει ο Δεσμός να συνεχίσει το έργο του και να βοηθάει αυτούς που έχουν ανάγκη.

Η δημοπρασία ART OF GIVING την Τετάρτη 3 Απριλίου στην Αθηναίδα (http://www.athinais.com.gr), που όλοι εμείς περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία, ήταν πραγματικά μαγική! Μια βραδιά λαμπερή, ζωντανή, ανθρώπινη, με μεγάλη συμμετοχή κόσμου, χαμόγελα, αισιοδοξία και προσφορά! Με αυτή την σιωπηρή δημοπρασία, νιώσαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να υλοποιήσουμε τέτοιες εκδηλώσεις οι οποίες έχουν μοναδικό κίνητρο την αγάπη και την βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας! Για τη σιωπηρή δημοπρασία ART OF GIVING διατέθηκαν 110 έργα τέχνης από 89 σημαντικούς καλλιτέχνες!

Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά στο μήνυμα “Βοηθήστε μας να βοηθήσουμε αυτούς που έχουν ανάγκη” και τα έσοδα από την δημοπράτηση των έργων θα διατεθούν για βασικά λειτουργικά έξοδα του Δεσμού, τα οποία δεν δύνανται να καλυφθούν μέσω χορηγιών, προκειμένου να μπορέσει ο Δεσμός να συνεχίσει να βοηθάει αυτούς που έχουν ανάγκη. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ευαισθητοποιημένοι φίλοι του Δεσμού και άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν την φιλανθρωπία, & τους ευχαριστούμε πολύ!

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα της βραδιάς ήταν οι περισσότεροι από 110 εθελοντές μας οι οποίοι με ευγένεια, προθυμία, ενέργεια και θετική στάση βοήθησαν και αποτέλεσαν τον βασικό συντελεστή της βραδιάς! Από τα άτομα που ήταν στη γραμματεία, τα άτομα που βοήθησαν στην διαδικασία της δημοπρασίας, τα άτομα που κάνανε την εγγραφή των πλειοδοτών, όλοι λειτούργησαν μέσα σε ένα ομαδικό κλίμα συνεργασίας & υποστήριξης. Όλο αυτό βγήκε προς τα έξω με αποτέλεσμα να εισπράξουμε πολύ θετικά σχόλια από τους καλεσμένους μας! Σας ευχαριστούμε πολύ που συμβάλλατε στο έργο μας!

Ο Δεσμός ευχαριστεί θερμά τους παρακάτω χορηγούς για την έμπρακτη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης ART OF GIVING

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική συνεισφορά περισσότερων από 80 καλλιτεχνών & συλλεκτών που έχουν προσφέρει για την εκδήλωση περισσότερα από 100 έργα. Τους ευχαριστούμε όλους πολύ!

Αθανασιάδη Αλεξάνδρα
Αιδίνης Διαμαντής
Aκριθάκης Αλέξης (δωρεά Kων/νου Νομικού)
Αναλίζα Αζά
Αντσακλή Ζέττα
Αντωνόπουλος Άγγελος
Αργυράκης Μίνως (δωρεά Μαρίνας Ηλιάδη)
Αλεξάνδρα Αργύρη
Αυλάμης Αλέξης
Βακιρτζής Γιώργος (δωρεά Μαρίνας Ηλιάδη)
Βασιλοπούλου Κλημεντίνη
Βαφειά Κατερίνα
Βελώνης Κωστής
Βενιέρη Λυδία
Βεργίτση Ειρήνη
Βερνίκου Μαρίνα
Βιοπούλου-Βουλγαράκη Στέλλα
Βουρλούμη Ειρήνη
Βουρλούμη Ειρήνη
Βουρλούμης Ανδρέας
Γεωργίου Αλέξανδρος
Γεωργίου Απόστολος
Γλύκα Κατερίνα
Γουζέλη Ιωάννα
Δεληβοριά Μυρτώ
Δρακούλη Ίρις
Zarikian Nany
Ζουράρη Ιοκάστη
Ιγγλέση Αγγελική
Καγκλής Τζουλιάνο
Κάλμπαρη Χριστίνα
Καμπόλης Διονύσης
Καραμανώλης Στέλιος
Καρβούνη Καλλιόπη
Καρέλλα Μαρίνα
Κασιμάτη Πωλίνα
Κατσάμπα Αθηνά
Καχραμάνογλου Μαρία
Κοντογιώργου Μαρία
Κορδάκης Γιώργος
Κοτζαμάνη Αλεξάνδρα
Κόττης Γιάννης
Κουμαντάρου Ευγενία
Κυριακούλης Αντώνης (δωρεά Μαρίνας Ηλιάδη)
Μακρή Μυρτώ
Μανέτας Μίλτος
Μανουσάκης Μιχάλης
Μαράκη Μαρία
Μαργέλλου Ηλιοδώρα
Μαρτίνου Ελεάννα
Μάτσα Αλίνα
Μελά Ναταλία
Μελετοπούλου Στέλλα
Μερμίρης Ταξιάρχης
Μηλιαρέση Όλγα
Μυρογιάννη Μαργαρίτα
Παναγιωτοπούλου Αλίκη
Παναγιώτου Ραλλού
Παπαδημητρίου Καίτη
Παπαδόπουλος Λεωνίδας
Παπαδόπουλος Πάνος
Παπαηλιάκης Ηλίας
Πετροπούλου Σοφία
Πολέμη Brigitte
Ρασσιά Έλλη
Ρόκος Στέφανος
Ρουσσοπούλου Λέα
Σάμιος Παύλος
Σβολόπουλος Νίκος
Σενίκογλου Ναταλί
Σούλου Χριστάννα
Στεφάνου Νίκος (δωρεά Ευγενίας Κουμαντάρου)
Σπανούδη Λούλα
Τζάννης Αλέξανδρος
Τριανταφυλλίδη Ήρα
Τσαγκάρης Πάνος
Τσιτσόπουλος Φίλιππος
Τσουκαλά Αλεξάνδρα
Τσουκαλά Ναταλία
Φαμέλης Παναγιώτης
Φραγκουδάκη Μαρία
Φωτιάδης Φίλιππος
Χριστοδούλου Αντωνάκης
Πλουμή Τούλα
De Chirico Giorgio μεταξοτυπίες
Gregos Theopsy
Warren Christina
Woozy

Art of Giving Invite

 

Λίγα Λόγια για το Δεσμό

Ο Δεσμός είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που συνδέει ΜΚΟ, φορείς κοινωνικής πρόνοιας και ιδρύματα, με την προσφορά κάθε ιδιώτη και επιχείρησης. Σκοπός του είναι να αξιοποιεί το πλεόνασμα προϊόντων και υπηρεσιών από εταιρείες και ιδιώτες για να καλύπτει διαπιστωμένες ανάγκες οργανισμών και φορέων με την εγγύηση πως κάθε προσφορά “πιάνει τόπο” γιατί πηγαίνει εκεί ακριβώς που χρειάζεται.

1. Λειτουργεί συμβουλευτικά για την υλοποίηση προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης όπως, ενδεικτικά, τη χορηγία πολυεθνικής εταιρείας για αγορά πετρελαίου θέρμανσης σε ακριτικά ορεινά χωριά σε νομούς της Β. Ελλάδας.

2. Διεκπεραιώνει την προσφορά πλεονάσματος σε είδη πρώτης ανάγκης σε μεγάλες και μικρότερες ποσότητες, όπως, ενδεικτικά, 4,5 τόνους ζυμαρικά, 1 τόνο συσκευασμένα αρτοσκευάσματα, 2.500 τεμάχια ειδών προσωπικής υγιεινής κ.α. από εταιρείες και από ιδιώτες.

Από τον Ιανουάριο του 2012 έως σήμερα, ο Δεσμός έχει συνεισφέρει στο έργο 100 περίπου φορέων κοινωνικής πρόνοιας αγγίζοντας κατά προσέγγιση 44.000 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Για να μάθετε περισσότερα για τη δράση μας, επισκεφθείτε το homepage www.desmos.org και βρείτε μας στο facebook στο ΔΕΣΜΟΣ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα άρθρα που έχουν γραφτεί για το Art of Giving του Δεσμού!

Sites

Blogs

 

 

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00