Η GREEN προσφέρει χαμόγελα σε μικρούς φίλους!

Η εταιρεία εμπορίας και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας GREEN Α.Ε. συνεχίζει την κοινωνική προσφορά μέσω του Δεσμού! Η GREEN ανέλαβε το κόστος της αγοράς και προσέφερε μέσω του Δεσμού έναν θερμαντήρα αίματος για το σύστημα συνεχούς εξωνεφρικής κάθαρσης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. & Α. Κυριακού». Το μηχάνημα αυτό είναι απαραίτητο για τους μικρούς ασθενείς που χρήζουν αιμοκάθαρσης, καθώς διατηρεί τη θερμοκρασία του αίματος σταθερή κατά την επιστροφή του στο σώμα, ανεξαρτήτως εξωτερικής θερμοκρασίας, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την υποθερμία ή υπερθερμία του σώματος των παιδιών.

Η εταιρεία θέλησε να χαρίσει χαμόγελα σε μικρούς ασθενείς, συμβάλλοντας στο πολύ σημαντικό έργο του Νοσοκομείου προς όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη τη συγκεκριμένη μηχανική υποστήριξη για την υγιή και ομαλή λειτουργία του οργανισμού τους.

Η παράδοση του μηχανήματος έγινε από τον Δεσμό μέσα σε ατμόσφαιρα μεγάλης χαράς, αφού πρόκειται για ένα εξειδικευμένο μηχάνημα θεμελιώδους σημασίας για την ανάρρωση των ασθενών. Κατά την παράδοση του μηχανήματος παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος των εταιρειών GREEN Α.Ε. και Antipollution Α.Ν.Ε. κύριος Βύρων Βασιλειάδης με τους συνεργάτες του και ο Συντονιστής Διευθυντής της Μ.Ε.Θ. κύριος Ιωάννης Παπαδάτος μαζί με υπευθύνους του Νοσοκομείου.

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00