Αγοράστε λαχνούς για καλό σκοπό!

Μέχρι και την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 μπορείτε να αγοράζετε λαχνούς για καλό σκοπό!

Με την αγορά των λαχνών στηρίζετε το έργο του Δεσμού δίνοντας μας την ευκαιρία να στηρίξουμε συνανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας για τα καταπληκτικά δώρα που προσφέρουν!

Δείτε παρακάτω την αναλυτική λίστα με τα μοναδικά δώρα που θα κερδίσουν οι τυχεροί νικητές της κλήρωσής μας!

Κάθε λαχνός κοστίζει 10€ και αντιστοιχεί σε μία (1) συμμετοχή στην κλήρωση. (Για παράδειγμα, 10€ = 1 συμμετοχή στην κλήρωση, 20€ = 2 συμμετοχές στην κλήρωση, 30€ = 3 συμμετοχές στην κλήρωση κοκ.)
Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 29/11 μέσα από post στην ιστοσελίδα μας, το οποίο θα μοιραστούμε και μέσω της σελίδας facebook του Δεσμού.
Για να αγοράσετε λαχνούς θα πρέπει να κάνετε κατάθεση μέχρι και την Τρίτη 28/11 σε έναν από τους λογαριασμούς του Δεσμού (βρείτε εδώ όλες τις διαθέσιμες επιλογές) το ποσό που επιθυμείτε, με την αιτιολογία ΛΑΧΝΟΙ και να στείλετε με ένα e-mail στο info@desmos.org το αποδεικτικό της κατάθεσής σας. Εμείς θα «κόψουμε» από τα γραφεία μας τα αντίστοιχα αποκόμματα και θα σας στείλουμε πίσω τα νούμερα με τα οποία θα συμμετέχετε στην κλήρωση. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε τα αποκόμματά σας από τα γραφεία μας στη Λεωφόρο Αθηνών, το οποίο όμως προς διευκόλυνσή σας, δεν κρίνεται απαραίτητο.
Προσοχή: προκειμένου να συμμετέχετε στην κλήρωση, πρέπει οπωσδήποτε να στείλετε στο info@desmos.org μήνυμα με το αποδεικτικό της κατάθεσής σας και να λάβετε ως απάντηση από εμάς τους αριθμούς των λαχνών με τους οποίους θα συμμετέχετε στην κλήρωση! Επιπλέον, στην περίπτωση που κερδίσετε στην κλήρωση, δεν θα λάβετε προσωπική ενημέρωση, αλλά θα πρέπει να δείτε εσείς το post στην ιστοσελίδα μας και να επικοινωνήσετε μαζί μας για την εξαργύρωση του δώρου σας.
Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας για τη γενναιόδωρη προσφορά τους!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: 216 8090840

Login

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αθήνα: info@desmos.org
(+30) 216-8090840
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00

Θεσσαλονίκη: thessaloniki@desmos.org
(+30) 2310-527620
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00-17.00